Tekstvak: Juliëtte Bank
Biezenstraat 10
5482 DD Schijndel
                            tel: 073-8505969 mob: 06-21220427

jbank@home.nl/info@yogaschijndel.nl

 Primitieve dans workshop
 
Primitieve dans 

We dansen op wereld muziek. Het is voor iedereen toegankelijk jong en oud, er is geen sprake van wel of niet kunnen dansen. 
Je beweegt op jouw manier,wat jouw dans is op dat moment. 

Primitieve dans heeft als doel het gehele lichaam van top tot teen, vanuit de pulsatie in beweging te brengen, losser te maken, bruisender, veerkrachtiger. Dit geeft meer balans en ontspanning van lichaam en geest.
De pulsatie is een verende ritmische beweging startend vanuit de voeten waarbij de gewrichten zacht worden gehouden. Hierdoor gaat energie en bloed meer stromen, verwarm je het lichaam, handen en voeten. Je kunt gemakkelijker, vrijer en meer ontspannen bewegen. De pulsatie werkt als een grote schoonmaak, opgebouwde spanningen kunnen loskomen en afgevoerd worden. Je zit lekkerder in je vel. 
Spelen met je bewegingsmogelijkheden geeft plezier en een grotere bewustwording van wat je lichaam nodig heeft. Doorlopende thema’s zijn de elementen, aarde, water, vuur en lucht.


Info en opgave, voor één of meerdere avonden: Juliette Bank. Tel: 073-8505969 of 0621220427. mailen kan ook:jbank@home.nl

Terug naar

Yoga op het

web

Terug naar

startpagina